Archive for Uncategorized

WhO my SecreT AdMire??

dear dobot_gaga,

Bot, hari2 excited nak datang kelas sebab the art was my admire…hehe…yeke…??only my roomate know everything…hahaha….minggu 1st kat sem 2 mmg best…wat mase nih takde masalah…minggu nih cam bz ckit…ade keje untuk FIestra IPROm…ciapkan Report MSR..Su terBAEK!!!ngeh3…..esok ade gathering kat jeram mane tah…bawaK makanan codaP2 ckit….potatO bun Aku jangaN luPe…my roomate dapt cheque MARA arini…aku??hoho..baru nak appLy…Sir HishaM dah order pelbagai barang art yang tah mane nak carik….tp i will find it cz  the art was my admire…dobot, aku tau ko sedaNg tido skrg…tunggu aku Lik kg..t aku bawak Ko jalan2…bot, i miss u so much…jangaN mam Banyak SangaT..t ko debab..gpuN mak taknak bgi ko Mam lebih2 seBab ko dah Sebat SawI die..haha….k la doBot…MiNggu nih aKu tak Lik…LOVE U BOT…

happyNOW

pelangi petang…

nangis lagi

Aku sangka cerah hingga ke petang rupanya hujan di tengah hari..huhu..kg. baru memang slalu hujan petang2 so..ini semua rupanya petanda bahawa hubungan yang dibina bakal runtuh..why???adakah ini takdir yang dia bukan milikku..kenape mudah sgt kenangan manis tu pergi??di saat aku nak final nih ha!!!gila rr….mane nak cari kekuatan nih…..ade ke patut….tp yang penting…aku NORHAJAR AIN yang mampu harungi semua nih…NO MEN NO CRY lor….semoga berbahagia dengan jalan yang kau pilih…GO GIRL!!!!!

6 year old..

the memory

it ME..when I was at the age of 6. My 1st school was at Damansara. I go to school wear that uniform..all green..hehe..I still remember the moment when my mom took me to that kindergarden for registration. 1st day become the horroble day for me but then I start to make myself comfort. I wish that one day I could meet all my damn cute classmate..this in batch  1993-1994 TADIKA ABIM DAMANSARA I need them in my life…

Here I come…

welcome babe!!welcome to my world…em…im staying here hoping that one day i will be at the top to help others..i love to do what im doing now because it really challenging…learn from mistake…learn from others..respect yourself..respect others…prepare myself to be a good girl..good daughter..good friends…good girlfriend (maybe)..the world out there was waiting for me…here i come… !!!hehehehe

Hello world!