Archive for January, 2010

WhO my SecreT AdMire??

dear dobot_gaga,

Bot, hari2 excited nak datang kelas sebab the art was my admire…hehe…yeke…??only my roomate know everything…hahaha….minggu 1st kat sem 2 mmg best…wat mase nih takde masalah…minggu nih cam bz ckit…ade keje untuk FIestra IPROm…ciapkan Report MSR..Su terBAEK!!!ngeh3…..esok ade gathering kat jeram mane tah…bawaK makanan codaP2 ckit….potatO bun Aku jangaN luPe…my roomate dapt cheque MARA arini…aku??hoho..baru nak appLy…Sir HishaM dah order pelbagai barang art yang tah mane nak carik….tp i will find it cz¬† the art was my admire…dobot, aku tau ko sedaNg tido skrg…tunggu aku Lik kg..t aku bawak Ko jalan2…bot, i miss u so much…jangaN mam Banyak SangaT..t ko debab..gpuN mak taknak bgi ko Mam lebih2 seBab ko dah Sebat SawI die..haha….k la doBot…MiNggu nih aKu tak Lik…LOVE U BOT…

Advertisements